logoboom

Beginpagina

Waar?

Visie

Praktisch

Sfeerbeelden


Inschrijving, kennismaking

Interessante sites

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We vernemen dat onze mails helaas geregeld bij de spam-berichten van de ontvangers terechtkomen.
Verwacht u een mail van ons, gelieve dan zeker uw spam-folder na te kijken
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Het Toverhazelaar-team
  
 

De Toverhazelaar bestaat uit een enthousiast team van warme professionele begeleiders.
Onze teamleden zijn in principe vast verbonden aan eenzelfde locatie. Echter, af en toe doen we een uitwisseling tussen teams. Dit om elkaars kindjes te leren kennen, de werking op elkaar af te stemmen, en elkaar vlot te kunnen vervangen ingeval van ziekte of vakantie.
                               

                                                        

Mieke EveraertMieke Everaert is organisator en algemeen verantwoordelijke van De Toverhazelaar. Ze is master in de psychologie en geaggregeerde voor het onderwijs. 
Vanuit haar menswetenschappelijke achtergrond co÷rdineert ze de werking en bouwt ze het beleid uit.
Mieke heeft drie kinderen: Kara (░2007), Warre (░2008) en Joppe (░2011).

Mieke staat in voor het algemeen, pedagogisch, administratief, financieel en dagelijks beleid.
     Shana
Shana zorgt er op haar rustige manier voor dat de kindjes op verschillende ontwikkelingsdomeinen gestimuleerd en uitgedaagd worden.
Shana is in 2021 mama geworden van een zoontje Jax


Lana is werkstudent (duaal leren) en zal gedurende het schooljaar 2021-2022 opgeleid worden in De Toverhazelaar. Zij komt werken op maandag, woensdag, en vrijdag. De overige dagen gaat ze naar school.

Lana
 

                                      
Foto Stacey
Stacey is onze enthousiaste kinderverzorgster die steeds goed gehumeurd en met engelengeduld  zorgt voor de liefdevolle verzorging en spelbegeleiding van de kindjes ...  Stacey heeft twee zoontjes: Fil (░2017) en Jul (░2020). 
 


  
Cato
Cato is onze begeleidster die naast een groot hart voor de kinderen ook een groot hart voor dieren heeft! Cato laat de kinderen dan ook met veel plezier kennismaken met de dieren van De Toverhazelaar, waaronder onze kippen en kuikentjes...NikitaNikita was twee jaar werkstudent (duaal leren) en toonde tijdens haar stage veel enthousiasme en leergierigheid, waardoor ze na haar afstuderen verder aan de slag kon in DeToverhazelaar.YelinaYelina is onze zorgzame begeleidster die 2 dagen per week zorgt voor een liefdevolle begeleiding van de kindjes.
Yelina heeft een zoontje Jesse (░2019)

Foto Anke
Anke is een zachte kinderverzorgster die op een heel
rustige manier zorgt
voor de liefdevolle begeleiding en
bijdrage in de ontwikkeling van de kinderen.


    Joyce
   
Joyce is begeleidster en locatieverantwoordelijke in De Toverhazelaar IJzerenveld. Vanuit haar basisopleiding als kleuteronderwijzeres biedt zij haar bijdrage in onze kwaliteitsvolle zorg.
                                                                                                                                      

                                                
                     
                                                        
Studenten

Geregeld komen stagiaires onze werking ontdekken en een handje toesteken. We staan open voor samenwerking met studenten vanuit verschilende opleidingen (logistiek, kinderzorg, volwassenenonderwijs, pedagogie van het jonge kind, etc...). We zien het werken met studenten steeds als een verrijking!Al onze medewerkers kunnen een attest van goed gedrag en zeden voorleggen, een attest van medische geschiktheid om met kinderen te werken, en een attest van medische geschiktheid om met voedsel te werken.