logoboom

Beginpagina

Waar?

Wie zijn wij?

Visie

Praktisch

Sfeerbeelden


Inschrijving, kennismaking
Interessante sites


De Toverhazelaar is voor beide opvanglocaties vergund door Kind en Gezin.
Op de locatie Berlaarbaan werken we volgens inkomenstarief (IKT-systeem). Op de officiŽle website van Kind en Gezin kan u diverse kind-gerelateerde thema's vinden en kan u een attest inkomenstarief (nodig voor het bepalen van het te betalen dagbedrag) aanvragen:
www.kindengezin.be


De Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (VELT) draagt de visie van leven op het ritme van de seizoenen en met respect voor het milieu uit. Een visie waar we ons in De Toverhazelaar helemaal in kunnen vinden. Bovendien geeft Velt het bijzonder boeiende tijdschrift 'Seizoenen' uit.  Ook het door Velt uitgegeven 'Handboek Ecologisch koken' ontbreekt niet in  de Toverhazelaar-keuken!

www.velt.be


Op donderdag houden wij in De Toverhazelaar een vaste vegetarische dag waarbij de kindjes vleesvervangende producten eten. Meer over vegetarisch eten vind je op deze site:
www.donderdagveggiedag.be


Niet alleen in De Toverhazelaar, maar ook in gans Sint-Katelijne-Waver valt geregeld iets te beleven. Je kan het volgen op de officiŽle website van de gemeente:
www.sintkatelijnewaver.be


De Toverhazelaar heeft een facebook-pagina https://www.facebook.com/detoverhazelaar.be die je gerust mag liken...   We hebben tevens per opvanglocatie een gesloten facebookgroep waarop we foto's van de kindjes delen. Enkel ouders kunnen op verzoek lid worden van de gesloten facebookgroepen.


In de online 'biogenietengids' vind je een veelheid aan bedrijven terug die bioproducten aanbieden of werken rond bio... 
Ook kinderdagverblijf De Toverhazelaar heeft een plaatsje in deze biogenietengids!
www.biogenietengids.be